skip to Main Content

Meny Blå Lågan v. 47 18-22/11

Måndag 18/11

  1. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #L #G
  3. Kyckling teriyaki med jasminris

Tisdag 19/11

  1. Spaghetti med köttfärssås #G
  2. Bouef Bourgogne (bacon, lök, svamp) med potatismos #L
  3. Ugnsbakad sej med vitvinssås, soltorkade tomater samt kokt potatis #L

Onsdag 20/11

  1. Biff stroganoff med ris #L
  2. Flygande Jacob (kyckling, bacon, banan, jordnötter) med ris #L
  3. Veg. Lasagne med grönsaker, tomatsås & mozzarella #G#L

Torsdag 21/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa med pannkaka #G#L

  1. Helstekt kotlettrad med Café de Parissås och klyftpotatis #L
  2. Kebabpanna med vitlöksyoghurt samt ris #L

Fredag 22/11

  1. Stekt strömming med potatismos samt senapssmör #G#L
  2. Färsbiff med pepparsås och rostad potatis #L
  3. Pulled pork med coleslaw och rostad potatis

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Quornfilé med remouladsås samt potatismos #L

Tisdag: Spaghetti med veg. bolognese #G

Onsdag: Veg. Flygande Jacob med quornfilé, banan och jordnötter samt ris #L

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Biff med potatismos och sweetchilisås #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 2024v47

Meny Blå Lågan v. 48 25-29/11

Måndag 25/11

  1. Isterband med dillstuvad potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås samt kokt potatis #G#L
  3. Strimlat fläsk i currysås med jasminris

Tisdag 26/11

  1. Pasta Carbonara #G#L
  2. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. Ugnsbakad sej med vitvinssås och kokt potatis #L

Onsdag 27/11

  1. Fiskgratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L
  2. Köttfärslimpa med grönpepparsås och potatismos #L
  3. Örtmarinerad kyckling med rostade rotfrukter samt gremolatayoghurt #L

Torsdag 28/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Nikkaluoktasoppa (köttfärs, vitkål & rotfrukter) med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med choronsås (bearnaisesås smaksatt med tomat) och stekt potatis #L
  2. Laxpudding #L

Fredag 29/11

  1. Kycklingwok med jasminris och limedressing #L
  2. Björkebyfisk med örtdressing och potatismos #G#L
  3. Viltskavsgryta med lingonyoghurt samt kokt potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad:  Ost och skinksallad med Rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G#L

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med dillstuvad potatis #L

Tisdag: Veg. Pytt med vitlöksdressing #L

Onsdag: Broccoligratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L

Torsdag: Nikkaluoktasoppa (vegfärs,vitkål &rotfrukter) med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Wok med jasminris och limedressing #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 2024v48

Back To Top