Meny Blå Lågan v. 47 18-22/11
Måndag 18/11
- Fylld lunchkorv med potatismos #L
- Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #L #G
- Kyckling teriyaki med jasminris
Tisdag 19/11
- Spaghetti med köttfärssås #G
- Bouef Bourgogne (bacon, lök, svamp) med potatismos #L
- Ugnsbakad sej med vitvinssås, soltorkade tomater samt kokt potatis #L
Onsdag 20/11
- Biff stroganoff med ris #L
- Flygande Jacob (kyckling, bacon, banan, jordnötter) med ris #L
- Veg. Lasagne med grönsaker, tomatsås & mozzarella #G#L
Torsdag 21/11
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Broccolisoppa med pannkaka #G#L
- Helstekt kotlettrad med Café de Parissås och klyftpotatis #L
- Kebabpanna med vitlöksyoghurt samt ris #L
Fredag 22/11
- Stekt strömming med potatismos samt senapssmör #G#L
- Färsbiff med pepparsås och rostad potatis #L
- Pulled pork med coleslaw och rostad potatis
Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ:
Måndag: Quornfilé med remouladsås samt potatismos #L
Tisdag: Spaghetti med veg. bolognese #G
Onsdag: Veg. Flygande Jacob med quornfilé, banan och jordnötter samt ris #L
Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L
Fredag: Veg. Biff med potatismos och sweetchilisås #L
Med reservation för ändringar
Meny Blå Lågan v. 48 25-29/11
Måndag 25/11
- Isterband med dillstuvad potatis #L
- Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås samt kokt potatis #G#L
- Strimlat fläsk i currysås med jasminris
Tisdag 26/11
- Pasta Carbonara #G#L
- Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
- Ugnsbakad sej med vitvinssås och kokt potatis #L
Onsdag 27/11
- Fiskgratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L
- Köttfärslimpa med grönpepparsås och potatismos #L
- Örtmarinerad kyckling med rostade rotfrukter samt gremolatayoghurt #L
Torsdag 28/11
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Nikkaluoktasoppa (köttfärs, vitkål & rotfrukter) med pannkaka #G#L
- Färsbiff med choronsås (bearnaisesås smaksatt med tomat) och stekt potatis #L
- Laxpudding #L
Fredag 29/11
- Kycklingwok med jasminris och limedressing #L
- Björkebyfisk med örtdressing och potatismos #G#L
- Viltskavsgryta med lingonyoghurt samt kokt potatis #L
Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Ost och skinksallad med Rhode islanddressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G#L
Vegetariska alternativ:
Måndag: Veg. Biff med dillstuvad potatis #L
Tisdag: Veg. Pytt med vitlöksdressing #L
Onsdag: Broccoligratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L
Torsdag: Nikkaluoktasoppa (vegfärs,vitkål &rotfrukter) med pannkaka #G#L
Fredag: Veg. Wok med jasminris och limedressing #L
Med reservation för ändringar