Meny Blå Lågan v. 3 13-17/1
Måndag 13/1
- Korv Stroganoff med ris #L
- Fiskgratäng med mozzarella, tomat samt potatismos #L
- Kycklingwok med ris, wokgrönsaker samt sweet chilisås #G
Tisdag 14/1
- Kycklinggratäng med mangochutney och ris #L
- Pasta Carbonara ala Blå Lågan #G#L
- Fiskgratäng med skaldjurs& saffranssås samt potatismos #L
Onsdag 15/1
- Boeuf bourguignon (bacon, svamp, lök) med potatismos #L
- Köttfärslimpa med gräddsås och potatismos samt lingonsylt #L
- Vegetarisk lasagne med grönsaker, tomatsås och mozzarella #G#L
Torsdag 16/1
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Spenatsoppa med ägg och pannkaka #G#L
- Nattbakad karré med pepparsås och rostad potatis #L
- Strimlad biff med lök &ris #L
Fredag 17/1
- Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås och kokt potatis #G#L
- Färsbiff med timjanssky och potatisgratäng #L
- Pulled pork med chiliaioli och rostad potatis
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger & caesardressing
Varje vecka: Hamburgare #G #L
Vegetariska alternativ:
Måndag: Veg. Oumphstroganoff samt ris #L
Tisdag: Pasta med quornsås #G#L
Onsdag: Veg. pytt med rhode islanddressing #L
Torsdag: Spenatsoppa och pannkaka #G#L
Fredag: Broccolimedaljong med stekt potatis och kall purjolöksås #L
Med reservation för ändringar
Meny Blå Lågan v. 4 20-24/1
Måndag 20/1
- Gratinerad falukorv med potatismos #L
- Sprödbakad fisk med äpple- och currydressing samt kokt potatis #G#L
- Soja& ingefärsmarinerat kycklinglår med vitlökscreme & jasminris
Tisdag 21/1
- Spaghetti med köttfärssås #G
- Kycklinggryta med soltorkad tomat, basilika samt ris #L
- Oxbringa med rotmos och senapscremé #L
Onsdag 22/1
- Kålpudding med brunsås, lingonsylt och kokt potatis #L
- Jambalaya (räkor, skinka, kyckling) med rhode islanddressing #L
- Fiskgratäng med oliver, fetaost, tomat samt rostad potatis #L
Torsdag 23/1
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Nikkalouktasoppa och pannkaka #G#L
- Wallenbergare ala Lågan med skysås, lingonsylt och potatismos #L
- Stekt kycklingfilé med pepparsås och ugnsrostad potatis #L
Fredag 24/1
- Thaigryta med kyckling, röd curry, paprika, ananas, bambuskott och jasminris
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis #L
- Brässerad högrev med vitlökssmör, rödvinssky samt rostad potatis #L
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Salami & brie med vitlöksdressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G #L
Vegetariska alternativ:
Måndag: Tomatgratinerad quornfilé med potatismos #L
Tisdag: Veg. Bolognese med pasta #G
Onsdag: Veg. jambalaya med rhode islandsås #L
Torsdag: Veg. Nikkalouktasoppa och pannkaka #G#L
Fredag: Veg. thaigryta med ris
Med reservation för ändringar