skip to Main Content

Meny Blå Lågan v. 14 31/3-4/4                         

Måndag 31/3

  1. Korvstroganoff med ris #L
  2. Sprödbakad fisk med citrusdressing & kokt potatis #G
  3. Kycklinggryta med örter och vitlök samt ris #L

Tisdag 1/4

  1. Kycklinggryta med rödcurry, kokosmjölk och lime med jasminris
  2. Färsbiff med dijon &dragonsås med kokt potatis #L

3.Vegetarisk zucchini & fetaostbiff med soltorkad tomatsås & rostad potatis #L#G

Onsdag 2/4

  1. Kassler & broccolisås med pasta #L#G
  2. Chicken nuggets med jasminris & currydressing #G
  3. Fläskgryta med champinjoner & kål samt kokt potatis #L

Torsdag 3/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Nattbakad fläskkarré med potatisgratäng samt rosmarinsky #L
  2. Fiskgratäng med vitvinssås, bladspenat, räkor & kokt potatis #L

Fredag 4/4

  1. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L
  2. Stekt kycklingfilé med örtig färskostsås samt rostad potatis #L
  3. Rödvinsbrässerad högrev med rödvinssky, vitlökssmör och ugnsrostad potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Ost- & skinksallad med picklad rödlök samt sweet chilidressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G #L

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg biff med citrusdressing & kokt potatis

Tisdag:  Vegetarisk zucchini &fetaostbiff med soltorkadtomatsås & rostad potatis #L #G

Onsdag: Veg nuggets med currydressing och jasminris #G

Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 2025v14

Meny Blå Lågan v. 15 7-11/4                          

Måndag 7/4

  1. Sprödbakad fisk med skarpsås samt kokt potatis #G
  2. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos #L
  3. Biffstroganoff med ris #L

Tisdag 8/4

  1. Pasta med burrata & tomat och basilika sås #G#L
  2. Rotmos med oxbringa #L
  3. Färsbiff med tryffelsky & ugnsrostad potatis

Onsdag 9/4

  1. Fläskgryta med curry samt ris #L
  2. Tacogratäng med ris #L
  3. Rågmjölspanerad sej med skagenröra och kokt potatis #G

Torsdag 10/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med bearnaisesås och stekt potatis
  2. Kalv i tomatsås med gremolata, citron och vitlöksrostad potatis

Fredag 11/4

  1. Fläskschnitzel med svampsås och rostad potatis #L #G
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås samt kokt potatis #G
  3. Kycklinglårfilé med creme fraiche, soltorkad tomat, fetaost, örter & ris #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Kyckling med pasta, salladsost, soltorkad tomat & currydressing #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G #L

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med skarpsås samt kokt potatis

Tisdag: Pasta med burrata & tomat och basilika sås #G#L

Onsdag: Veg. tacogratäng med ris #L

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Grönsaksbiff med remouladsås och rostad potatis

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 2025v15

Back To Top