Meny Blå Lågan v. 14 31/3-4/4
Måndag 31/3
- Korvstroganoff med ris #L
- Sprödbakad fisk med citrusdressing & kokt potatis #G
- Kycklinggryta med örter och vitlök samt ris #L
Tisdag 1/4
- Kycklinggryta med rödcurry, kokosmjölk och lime med jasminris
- Färsbiff med dijon &dragonsås med kokt potatis #L
3.Vegetarisk zucchini & fetaostbiff med soltorkad tomatsås & rostad potatis #L#G
Onsdag 2/4
- Kassler & broccolisås med pasta #L#G
- Chicken nuggets med jasminris & currydressing #G
- Fläskgryta med champinjoner & kål samt kokt potatis #L
Torsdag 3/4
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L
- Nattbakad fläskkarré med potatisgratäng samt rosmarinsky #L
- Fiskgratäng med vitvinssås, bladspenat, räkor & kokt potatis #L
Fredag 4/4
- Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L
- Stekt kycklingfilé med örtig färskostsås samt rostad potatis #L
- Rödvinsbrässerad högrev med rödvinssky, vitlökssmör och ugnsrostad potatis #L
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Ost- & skinksallad med picklad rödlök samt sweet chilidressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G #L
Vegetariska alternativ:
Måndag: Veg biff med citrusdressing & kokt potatis
Tisdag: Vegetarisk zucchini &fetaostbiff med soltorkadtomatsås & rostad potatis #L #G
Onsdag: Veg nuggets med currydressing och jasminris #G
Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L
Fredag: Veg. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L
Med reservation för ändringar
Meny Blå Lågan v. 15 7-11/4
Måndag 7/4
- Sprödbakad fisk med skarpsås samt kokt potatis #G
- Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos #L
- Biffstroganoff med ris #L
Tisdag 8/4
- Pasta med burrata & tomat och basilika sås #G#L
- Rotmos med oxbringa #L
- Färsbiff med tryffelsky & ugnsrostad potatis
Onsdag 9/4
- Fläskgryta med curry samt ris #L
- Tacogratäng med ris #L
- Rågmjölspanerad sej med skagenröra och kokt potatis #G
Torsdag 10/4
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L
- Färsbiff med bearnaisesås och stekt potatis
- Kalv i tomatsås med gremolata, citron och vitlöksrostad potatis
Fredag 11/4
- Fläskschnitzel med svampsås och rostad potatis #L #G
- Sprödbakad fisk med remouladsås samt kokt potatis #G
- Kycklinglårfilé med creme fraiche, soltorkad tomat, fetaost, örter & ris #L
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Kyckling med pasta, salladsost, soltorkad tomat & currydressing #G#L
Varje vecka: Hamburgare #G #L
Vegetariska alternativ:
Måndag: Veg. Biff med skarpsås samt kokt potatis
Tisdag: Pasta med burrata & tomat och basilika sås #G#L
Onsdag: Veg. tacogratäng med ris #L
Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L
Fredag: Grönsaksbiff med remouladsås och rostad potatis
Med reservation för ändringar