skip to Main Content

Meny Blå Lågan v. 3 13-17/1                      

 Måndag 13/1

  1. Korv Stroganoff med ris #L
  2. Fiskgratäng med mozzarella, tomat samt potatismos #L
  3. Kycklingwok med ris, wokgrönsaker samt sweet chilisås #G

Tisdag 14/1                                               

  1. Kycklinggratäng med mangochutney och ris #L
  2. Pasta Carbonara ala Blå Lågan #G#L
  3. Fiskgratäng med skaldjurs& saffranssås samt potatismos #L

Onsdag 15/1

  1. Boeuf bourguignon (bacon, svamp, lök) med potatismos #L
  2. Köttfärslimpa med gräddsås och potatismos samt lingonsylt #L
  3. Vegetarisk lasagne med grönsaker, tomatsås och mozzarella #G#L

Torsdag 16/1

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa med ägg och pannkaka #G#L

  1. Nattbakad karré med pepparsås och rostad potatis #L
  2. Strimlad biff med lök &ris #L

Fredag 17/1

  1. Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås och kokt potatis #G#L
  2. Färsbiff med timjanssky och potatisgratäng #L
  3. Pulled pork med chiliaioli och rostad potatis

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger & caesardressing

Varje vecka: Hamburgare #G #L

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Oumphstroganoff samt ris #L

Tisdag: Pasta med quornsås #G#L

Onsdag: Veg. pytt med rhode islanddressing #L

Torsdag: Spenatsoppa och pannkaka #G#L

Fredag: Broccolimedaljong med stekt potatis och kall purjolöksås #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 2025v3

Meny Blå Lågan v. 4 20-24/1                     

 Måndag 20/1

  1. Gratinerad falukorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med äpple- och currydressing samt kokt potatis #G#L
  3. Soja& ingefärsmarinerat kycklinglår med vitlökscreme & jasminris

Tisdag 21/1                                               

  1. Spaghetti med köttfärssås #G
  2. Kycklinggryta med soltorkad tomat, basilika samt ris #L
  3. Oxbringa med rotmos och senapscremé #L

Onsdag 22/1

  1. Kålpudding med brunsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Jambalaya (räkor, skinka, kyckling) med rhode islanddressing #L
  3. Fiskgratäng med oliver, fetaost, tomat samt rostad potatis #L

Torsdag 23/1

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Nikkalouktasoppa och pannkaka #G#L

  1. Wallenbergare ala Lågan med skysås, lingonsylt och potatismos #L
  2. Stekt kycklingfilé med pepparsås och ugnsrostad potatis #L

Fredag 24/1

  1. Thaigryta med kyckling, röd curry, paprika, ananas, bambuskott och jasminris
  2. Stekt fläsk med löksås och kokt potatis #L
  3. Brässerad högrev med vitlökssmör, rödvinssky samt rostad potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

Veckans Sallad: Salami & brie med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G #L

Vegetariska alternativ:

Måndag: Tomatgratinerad quornfilé med potatismos #L

Tisdag: Veg. Bolognese med pasta #G

Onsdag: Veg. jambalaya med rhode islandsås #L

Torsdag: Veg. Nikkalouktasoppa och pannkaka #G#L

Fredag: Veg. thaigryta med ris

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 2025v4

Back To Top